Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies

NUK - Formen

NUK Nappar – för sund utveckling.

Tillsammans med experter såsom barnläkare, barnmorskor, tandläkare och näringsexperter utvecklar NUK produkter som hjälper barn i varje fas av deras liv och som gör vardagen för föräldrarna lättare. Den första NUK nappen var också den första nappen som anpassades till käken och utformades av två tandläkare som upptäckte bättre utveckling av käke och tänder hos barn som ammades oftare än de flaskmatades.


Den speciella formen på NUK nappar

Alla NUK nappar har en asymmetrisk form som liknar mammans bröstvårta under amning. Det finns gott om utrymme undertill för tungan att röra sig naturligt när de suger, medan den kupolliknande formen på toppen passar munhålan perfekt. Halsen på nappen är smal och låter läpparna sluta sig runt den. NUK Air System säkerställer att luften kan flöda fritt i nappen när som helst så den alltid förblir riktigt platt. Den hjärtformade skölden passar barnets ansikte på bästa möjliga sätt och lämnar gott om utrymme under näsan.

 


Kopierad från naturen: Formen på dinappar från NUK

Munnen spelar en viktig roll för ditt barns allmänna utveckling. Andning, matning, sensorisk perception – allt kräver perfekt samspel mellan käke, gom, tunga och läppar. Detta tränas från födseln med hjälp av amning.

Knappast någon annan form inom flaskmatning lyckas komma så nära naturens exempel som NUK First Choice+. Grunden för detta är NUKs nappform som passar speciellt bra för käken.