Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies

NUK - Flaskmatning


"Bröst eller flaska? Båda är lika bra för oss."


Kopierad från naturen: Formen på dinappar från NUK

Munnen spelar en viktig roll för ditt barns allmänna utveckling. Andning, matning, sensorisk perception – allt kräver perfekt samspel mellan käke, gom, tunga och läppar. Detta tränas från födseln med hjälp av amning.

Knappast någon annan form inom flaskmatning lyckas komma så nära naturens exempel som NUK First Choice+. Grunden för detta är NUKs nappform som passar speciellt bra för käken.


Precis som en mammas bröstvårta under amningen är NUK First Choice+ nappar inte runda, utan assymetriska. De anpassas optimalt till barnets mun och ger också barnet maximal mjukhet – för aktiv käkträning och en naturlig känsla medan det dricker, precis som vid mammans bröst.Alla NUK-flaskor och nappar tillverkas exklusivt i Tyskland och genomgår strikta tester. Certifikat, som till exempel det från Fresenius-institutet, bekräftar den högsta kvaliteten.Avslappnad och naturlig matning, precis som med amning: NUK First Choice+

Kliniska studier har visat att dinappar från NUK är mycket väl accepterade av barn, tack vare den speciella naturliga formen. NUK First Choice+ är därför ett idealiskt val när du vill kombinera flaska med amning.*
Naturlig och rätt för käken

Den speciella NUK-formen är designad att efterlikna moderns bröstvårta under amning. Den formen ger tungan och käken tillräckligt med utrymme för naturliga sugrörelser.Mjukt som bröstet

Den "mjuka zonen" på toppen gör att nappen anpassar sig ännu bättre till gommen – för en naturlig känsla under matningen.Förhindrar kolik

Det förbättrade anti-kolik-systemet säkerställer ett naturligt flöde av vätska och låter ditt barn dricka enkelt utan att svälja luft.

* För en optimal kombination av flask- och bröstmatning, se Moral et al BMC Paediatrics 2010, 10:6


Dinappar som växer med dig: NUKs storlekskoncept. Dinappar för varje ålder.

NUK First Choice+ dinappar är tillverkade av högkvalitativt silikon eller naturligt latex (naturgummi) och växer med ditt barn. Vänligen observera att de angivna åldrarna endast är rekommendationer. Varje barns individuella utveckling måste beaktas.

Rätt för alla typer av mat: NUK dimensionering av dinappshål.

NUK erbjuder olika hålstorlekar för varje dinapp beroende på flaskans innehåll – lätt att se på kanten av dinappen under NUKs anti-kolik luftsystemshål.


Small = Vatten, bröstmjölk För tunna vätskor såsom vatten och bröstmjölk.

M

Medium = Mjölk, välling För mjölk och enklare välling

L

Large = Fullkornsvälling För tjockare vätskor såsom fullkornsvällingPraktiska för hemmet och utflykten: de nya nappflaskorna.

NUK First Choice+ flaskor är tillverkade av det mycket lätta och robusta materialet polypropylen. Tack vare deras anpassade form passar de perfekt i mammans och barnets händer. Flaskorna är krossäkra och kan diskas i maskin, och kan till och med djupfrysas. De praktiska nappflaskorna, med den breda flasköppningen för enkel påfyllning och rengöring finns i fler olika härliga motiv och färger. Finns också tillgängliga i glas (120 ml och 240 ml). BPA-fri i enlighet med EU-regler.

* Försäljning av nappflaskor som innehåller BPA har varit förbjuden i EU sedan 1 juni 2011.


Öppna och stäng på nolltid: NUKs Open-Close System.

Det patenterade NUK Open-Close System ersätter locket som medföljer flaskan. På detta sätt blir din rutin – hemma eller när du är ute – ren och enkel: vrid helt enkelt skruvlocket mellan flaskan och dinappens skruvring – det är det hela. Passar alla NUK First Choice-flaskor. Finns nu tillgängliga i tre olika färger (vit, grön och rosa).